Omgaan met geld - trainingen

gert kamphuis verliest geld

Wil je weten wat je kunt doen om de financiële zelfredzaamheid van je medewerkers of klanten te verbeteren? Misschien dat er zorgen zijn over financieel gedrag of dat er al schulden zijn? 
Hoe kun je een betere grip krijgen op jouw uitgaven en meer geld overhouden? Daarover gaan de geldtrainingen van Gert Kamphuis.

De kracht van de trainingen en coaching van Gert Kamphuis is het voorkomen van financiële problemen en schulden en het krijgen van die financiële ruimte waar je leuke dingen mee kunt doen. Voorkomen van problemen voordat het te laat is, dat is het motto. In zijn trainingen maakt hij gebruik van interactieve en creatieve werkvormen. Deelnemers worden aan het denken gezet en gemotiveerd tot nieuw financieel gedrag.

Waarom kan Gert Kamphuis je helpen? Door zijn kennis en ervaring kan hij zich goed inleven in jouw situatie. Als ondernemerscoach en trainer voor het Instituut van Midden- en Kleinbedrijf helpt hij mensen duurzaam zelfstandig te worden.  Vanuit deze ervaring zorgt hij ervoor dat deelnemers planmatig met geld leren omgaan en inzicht krijgen over hun financiën. Daarnaast kijkt hij of er optimaal gebruik wordt gemaakt van de wettelijke regelingen. Hij leert de deelnemers aan de trainingen de inkomsten en uitgaven in balans te brengen en geld over te houden.  Deelnemers die meedoen, zullen zien dat hun financiële situatie al snel kan verbeteren.

Trainingen over omgaan met geld (Grip op je Knip) geeft Gert Kamphuis ook voor CNV Geldzorg.