Over Gert Kamphuis

Gert Kamphuis kijkt rond

Geïnteresseerd in mensen, in wat mensen beweegt in het leven, invoelend, open, nieuwsgierig, creatief en doelgericht; dat zijn eigenschappen die bij Gert Kamphuis passen en anderen in hem herkennen. Hij kijkt met een open en sociale blik naar de wereld om ons heen en laat zich graag inspireren door de natuur, literatuur en beeldende kunst. Supervisie geeft hij aan professionals in de zorg- en onderwijssector en de zakelijke dienstverlening.
Al vele jaren en met veel plezier leidt hij als ondernemerscoach voor het Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf  (IMK) mensen met  verschillende achtergronden op bij het starten van een eigen bedrijf. Hij werkt in opdracht van UWV, gemeenten, onderwijsinstellingen en bedrijven. Het begeleiden van kunstenaars en ondernemers in de creatieve sector is zijn specialisme als ondernemerscoach. Tevens begeleidt en traint hij werknemers bij het budgetteren van privé-financiën voor CNV Geldzorg
Zelfstandig werken, naast zijn werk in loondienst, om eigen projecten en opdrachten te kunnen uitvoeren vindt hij waardevol en is een voortdurende bron van inspiratie voor zijn loopbaan. Hij heeft een brede belangstelling voor de mensen en de wereld om hem heen. In zijn vrije tijd slentert hij graag door een stad of werkt hij in zijn rommelige moestuin in Ede. Hij werkte eerder als groepsleider, creatief fotograaf en jobcoach.

Hij is als coach en supervisor geregistreerd bij beroepsvereniging LVSC.